dimecres, 28 de maig del 2008

Galeria fotogràfica (1a part): La fauna de Disentis









Inicio una sèrie a la gran web de Catalunya Endavant! dedicada al "paisatge" que ens trobarem a l'Europeada 2008. Així ens familiaritzem amb l'entorn. La primer part està dedicada a la fauna que pastura per aquesta zona. Qui tingui el telèfon de l'Iker Jiménez, de Sebastià Darbó o qualsevol investigador parapsicòleg, li recomano que estigui en contacte telefònic constant durant la nostra estada a Suïssa.







Gràcies per votar-me!

Us ho agraeixo de debó, que m'hagiu escollit el candidat número 1 a lesionar-me. Puc apreciar la vostra estima. Jo la veritat és que també m'hauria votat. L'únic que espero és no lesionar-me allà, quan la cosa vagi en sèrio. De pas, també voldria reivindicar que s'hauria de fer una llista amb els lesionats, que potser és més àmplia que la de futurs lesionables.
Apa, que us bombin a tots!

CAMPANYA A FAVOR DE BATALLER

Des d'aquí inicio una campanya per ser el més votat en l'enquesta qui serà el primer expulsat? Gràcies a tots per votar-me. És un honor

Resultats de la primera enquesta



En Jordi Camps ha estat clar vencedor de la primera enquesta. El 68% l'ha votat, amb un total d'11 vots, per davant de l'Òscar Pinilla i en Lluís Simon, empatats amb dos vots cadascú. En Met ha estat votat un cop.

El més trist de tot es que en jordi Dorca, que no ha estat votat cap cop, ha estat el primer lesionat. Un record per a ell

QUEDEN DOS DIES

La data s’acosta.

Avui, una representacióó del Catalunya Endavant (Guillem Botifoll, Carles Masoliver, Lluís Simon, Òscar Pinilla, Jordi Taulats) han anat a jugar el partit de futbet. En Lluís Simon ens ha donat un petit ensurt, amb una lleguera càrrega muscular, però res d’important, estarà a punt per l’expedició.

Ha servit per agafar una mica de fondo i per veure que, en camp gros, les coses son molt diferents que en camp petit.

Ha servit per veure els Ronaldinhos, Eto’os, Decos i Màrquezs que tenim a l’equip (Carles Ribera, Jordi Camps, Marc Bataller...)

També ha servit per veure que en Carles Masoliver ens fes un petit tast del que farà a Suïssa, amb aquelles passades en profunditat, les corregudes pel centre i els xuts amb potència de fora l’àrea.

Però res d’això és important. El més important és que...

JA FA DOS DIES QUE NINGÚ ES LESIONA!

Això, vist l’historial, ja és un èxit.