dijous, 29 de maig del 2008

Galeria fotogràfica (2a part): Les postals










La segona part d'aquesta sèrie la dedico a les postals, a les imatges per emmarcar que ens trobarem durant la nostra estada a Suïssa. Nois, prepareu les càmeres perquè sembla ser que en aquest punt del planeta hi ha paisatges realment bonics. Així, si tenim l'oportunitat, podem fer alguna escapadeta i descobrir algun racó d'aquests... però que corri l'aire, eh! A veure si algú es posa tontu amb tant de romanticisme ;)



The day before

Com a responsable d'haver-vos embarcat en aquesta aventura, vull agrair-vos diverses coses:

1. Gràcies per haver-vos cregut que la cosa anava seriosament. Sé que inicialment semblava una broma que en algun lloc volguessin uns matats com nosaltres per a una competició mínimament organitzada. La broma serà que l'organització descobreixi el nostre nivell futbolístic quan sigui massa tard.

2. Gràcies per no haver-vos desanimat després dels dos primers (i únics) partits. Heu entès perfectament que la filosofia cruiffista de l'equip, "sortiu i disfruteu", va molt més enllà dels terrenys de joc. De fet, va sobretot més enllà dels terrenys de joc. La nit suïssa és jove.

3. Gràcies per voler representar Catalunya. El país no us agrairà, perquè gairebé ningú sap que existim, però en cert sentit millor que continuem en l'anonimat, perquè altrament potser ens farien renunciar a la nacionalitat.

Visca Catalunya Riure!