dijous, 29 de maig del 2008

The day before

Com a responsable d'haver-vos embarcat en aquesta aventura, vull agrair-vos diverses coses:

1. Gràcies per haver-vos cregut que la cosa anava seriosament. Sé que inicialment semblava una broma que en algun lloc volguessin uns matats com nosaltres per a una competició mínimament organitzada. La broma serà que l'organització descobreixi el nostre nivell futbolístic quan sigui massa tard.

2. Gràcies per no haver-vos desanimat després dels dos primers (i únics) partits. Heu entès perfectament que la filosofia cruiffista de l'equip, "sortiu i disfruteu", va molt més enllà dels terrenys de joc. De fet, va sobretot més enllà dels terrenys de joc. La nit suïssa és jove.

3. Gràcies per voler representar Catalunya. El país no us agrairà, perquè gairebé ningú sap que existim, però en cert sentit millor que continuem en l'anonimat, perquè altrament potser ens farien renunciar a la nacionalitat.

Visca Catalunya Riure!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina enveja... Suïssa té fama per la puntualitat, la xocolata i la Heidi.

Espero un post per dia, com a mínim! Amb fotos.

Nuri (companya d'el Carnisser de Salitja)

ciceropc ha dit...

Au idò. Ànims i procureu riure més que els contraris (ni que us n'hagueu de riure de vosaltres mateixos). Per això també us recoman que tingueu el vodka a la banqueta, al costat de l'aigua. Segur que rieu i correu més.

Si torneu sense haver guanyat cap partit heu de dir que ha estat culpa de l'àrbitre. Sempre serà més creïble que qualsevol realitat.

I alerta: tants lesionats i expulsats no perdeu per presentar massa poca gent!!!

Endavant, Catalunya Endavant, quan convé seguem cadenes, diuen, no? Salut i bon viatge!