divendres, 30 de maig del 2008

Catalunya Endavant!!!!!!






























































Son les 22:10 al rellotge de l'autocar i veig amb enveja com quinze companys, amb la senyera al cor, s'allunyen per representar el nostre país i la nostra llengua a l'Europeada. No sé si guanyaran, però el que si que estic segur es que s'hi faran amb totes les ganes i el màxim d'orgull. Segurament el més important no és guanyar -si ho fem, millor que millor-, sinó la voluntat que aquests quinze patriotes posaran sobre la gespa suïssa.
En les imatges superiors podeu veure com els integrants de l'equip preparen les maletes, prenen unes begudes isotòniques abans d'agafar l'autocar, s'acomiaden de l'afició a peu d'autocar i carreguen els estris i com fan onejar l'estelada.
Companys, us desitgem tota la sort del món. El país espera notícies vostres, sobretot després de cada partit.
Catalunya Endavant!!!!!!!!!!!

Ara és l'hora...

Benvolguts companys d'equip i lectors externs,

Estem a punt de marxar cap a Suïssa. Voldria fer dues consideracions preliminars de caràcter seriós.

Primera: un agraïment especial per al senyor Jordi Roche, president de la Federació Catalana de Futbol, per haver-nos cedit amablement una equipació completa de la selecció nacional per poder disputar els nostres partits amb l'escut de Catalunya. Mirarem d'estar a l'altura de les circumstàncies.

Segona: un record per a un amic i un compatriota que ens ha deixat aquesta setmana: Sebastià Salellas i Magret. La seva lluita per l'alliberament nacional i per la justícia social va ser molt més seriosa, constant i productiva que la nostra, però almenys la seva actitud i coratge ens inspirarà damunt del terreny de joc i també a fora. Et trobarem a faltar, Tià.

El trajecte cap a la victòria comença d'aquí a una hora al punt de trobada del Bar Núria de Girona. I si no assolim la victòria no passa res. Més es va perdre el 1714.

AVUI ÉS EL DIA

Nois avui és el dia... el dia de la nostra sortida. Ens esperem 14 hores d'autocar. Som com aquells equips pobres que han d'agafar la carretera per arribar al seu partit. D'avions res de res. Carretera i manta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!