diumenge, 8 de juny del 2008

Feina feta, nois!

Potser a cap de nosaltres abans de partir cap a aquest viatge inoblidable ens va passar pel cap que ens clavarien unes pallisses tan aclaparadores. La majoria érem conscients que, baixes d'última hora a banda, anàvem amb els efectius al mínim. Tant, que des del bon principi ens vam autoanomenar «una banda». L'Europeada tenia dos objectius. Un, l'esportiu, amb el qual hem fracassat, perquè el nivell ha estat molt més superior inclús del que s'esperava l'organització (com ja us hem anat comentant en el bloc). El segon, el cultural, sens dubte l'hem complert sobradament, no sols fent conéixer la nostra llengua en tot moment i explicant a tothom quina és la nostra cultura, història i situació político-social actual, sinó establint un intercanvi cultural (i d'amistat diria) amb les altres seleccions (galesos, romanxs, occitans...). De la mateixa manera estic segur que tots els que hem tingut la sort de viure aquesta experiència la repetiríem. Fins i tot, sent conscients que ens haurien de clavar una altra pallissa monumental al camp. Un no té l'oportunitat de jugar contra jugadors de primera fila cada dia... Gràcies companys!

PD: A més ningú no s'ha lesionat greument ni cap de nosaltres ha rebut targeta groga (malgrat ha anat d'un pèl, eh Marc i Carles)!

EUROPEADA resultats + videos d'interès

Cliqueu la web oficial per veure resultats finals (el martell tirolès va poder amb tots!) i alguns videos d'interès que ja estan penjats al youtube i que aquí estan recopilats:

http://www.europeada2008.net

Entrevista i reportatge de la TV romanx

Entrevista al nostre segon entrenador, en Lluís Simon, realitzada per la televisió local romanxa durant la celebració del partit Rhaetians contra Catalunya Endavant.

http://video.google.de/videoplay?docid=748351652264412614&q=europeada&ei=l8NLSPLsIYa4igLpgr3NDA&hl=de

Només un apunt: resulta curiós que aquest partit, amb el qual la nostra selecció va obtenir el millor resultat del campionat (0-5), no va disposar del primer entrenador (que estava al camp) i el segon, es va passar quasi bé tot el partit segrestat per les càmeres...