dilluns, 2 de juny del 2008

QUE L'ESPERIT NO DECAIGUI

Nois, no us desanimeu. Fins i tot els millors equips poden tenir un mal dia. Sí, suposo que un 15-1 no es pot considerar només un mal dia, però penseu que a partir d'ara només es pot millorar (esperem).
Ara, que si el que voleu és que es parli de Catalunya, la tàctica utilitzada tampoc està malament: o guanyeu l'Europeada, o perdeu per un resultat escandalós (segur que ahir tothom parlava de Catalunya Endavant)
De totes maneres, qui us critiqui, que hagués tingut el valor d'apuntar-s'hi i jugar. Enhorabona! i gràcies per l'esforç. No tenim cap dubte que de ganes n'hi poseu i moltes. Divertiu-vos i sort!
Visca Catalunya Endavant!

5 comentaris:

Punsito ha dit...

ESTEM AMB VOSALTRES
M'encanta el vostre blog i sobretot el vostre estil... les samarretes negres eren un presagi del dol per la dura derrota o què?? ei, m'alegro molt que encara estigueu sencers després del primer partit amb aquests armaris mirall danesos. Ja ho he vist que en Camps li ha sortit la foto moguda de l'emoció. Batallerix... encara no t'han expulsat? hehehe. Aquí, poques novetats. Ja ho sabeu, NO NEWS, GOOD NEWS!!
Felicitats per portar Catalunya tan lluny i defensar-la amb aquestes ganes.
Un petó a tots i a tu especialment!

Robert Carmona ha dit...

Els danesos anaven dopats. Demaneu un anàlisi de sang, que segur que s'injectaven redbull en vena. De les derrotes se n'ha d'aprendre, per convertir-les en una victòria dimarts. Feu que els romanesos masteguin la gespa de l'estadi.

Anònim ha dit...

Us n'he sortit prou bé. Felicitats als porter, ja que des de la feina ens temíem un rècord Guinness. Tabé estem orgullosos del golàs que heu marcat, que pel que diuen les cròniques d'EFE ha estat el millor del partit.

Danitzo ha dit...

No patiu pels resultats que obtingueu en el campionat. El sentiment de poble es porta al cor i no importen els resultats als camps de futbol. La lluita segueix i ens alçarà victoriosos un dia.
Ànim i a pels romanesos.

Palamós, el club degà de Catalunya ha dit...

Ànims, que només ha sigut un mal dia. I no es pot considerar un mal resultat. A partir d'ara, perdre 5 a 0 ja serà com una victòria!!!!