dijous, 5 de juny del 2008

Raetians 5- Catalunya Endavant 0

http://www.youtube.com/watch?v=_ueBSeM90jo (Cantant Els Segadors)
http://www.youtube.com/watch?v=l9qdMoDzC_o (Jugada dels Raetians tallada per la defensa catalana)
http://www.youtube.com/watch?v=TY_u3V-fYlY (En Jordi Camps a punt de fer un gol)
http://www.youtube.com/watch?v=RpUBay9778w (Final de l'últim partit de Catalunya Endavant a l'Europeada 2008)




Les condicions físiques en què hem jugat el matx contra els raetians han estat lamentables, però l'equip ha escoltat els missatges de suport de l'afició i ha fet un esforç suprem per afrontar amb honor l'últim partit del torneig. Menció especial mereix la lamentable lesió de Lluís Simon, que s'ha torçat el turmell pujant a un telecadira i s'ha esborrat del partit a l'estil Eto'o. Més de la meitat de l'equip tenia greus problemes físics i l'Edu Sala -que es va trencar el turmell fa dos mesos- ha hagut de debutar a la davantera, tot i que només ha durat 15 minuts al camp. També han caigut de forma heroïca Carles Masoliver i Toni Borés. Al descans ja no ens quedaven canvis i l'equip local ens ha hagut de cedir un parell de jugadors, als quals hem anomenat Joan i Jordi tot i que no entenien un bull de català. Ha estat força divertit. Tal i com dèiem a la prèvia del partit, tot i la derrota, hem pogut jugar i fins i tot hem tingut bones ocasions. La selecció d'Occitània ens ha tornat a donar tota una lliçó d'amistat i ha vingut a animar-nos, tot i que els havíem advertit de les nul·les possibilitats de victòria. Han fet l'onada, han cantat "Puyol, Puyol!" a Marc Bataller -"el moment més emotiu de la meva carrera des de benjamins", ha declarat després del partit el nostre jugador-, el seu fisioterapeuta ens ha ajudat amb els nostres jugadors, etc. Demà anirem a animar-los als quarts de final.

Salut i gràcies a tots pel vostre suport.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats companys, la panadera ha estat considerable, però com diu la pel·lícula "Murieron con las botas puestas". Ho heu donat tot al camp i la vostra entrega ha estat, amb tot el reguitzell de lesionats, heroica i èpica, al més pur estil amogàver.
Un agraïment especial, també, als veïns i amics occitans, poble germà que s'ha mostrat molt elegant cedint-vos dos jugadors. Ara espero que aprofiteu els dies que us queden per terres suïsses per recuperar-vos físicament. Esperem més fotos. Visca Catalunya Endavant!

Magi ha dit...

Felicitats a tots per l'esperit lluitador, i sobretot felicitats a l'autor de l'únic gol de Catalunya Endavant. No hi ha video d'aquesta proesa?
Aquests amics Occitans no tenen preu! Ja cal que esteu a l'alçada i els animeu amb totes les vostres forces (si encara us en queden) perquè passin a semifinals.

Anònim ha dit...

Ara que m'he tornat a mirar el video dels Segadors...algú em podria explicar la naturalesa dels moviments pèlvics d'una part dels jugadors? És un tic o conseqüència dels hàbits duts a terme en aquests dies suïssos?
Felicitats a tots!

Anònim ha dit...

http://www.tagesthemen.de/multimedia/video/video326898_bcId-_ply-internal_res-flash256_vChoice-video326898.html


Està en alemany, és de l'organització i no hi entenc res, però al final surten els katalanien amb algun fugaç moment d'un partit.

Anònim ha dit...

Traducció d'un aficionat des d'Alemanya.

Ep, us he vist per la tele. L'ADR és com la TVE d'aqui. He reconegut cares, en Camps cantant efusivament els segadors amb emoció continguda i m'he emocionat i plorat una mica. El que diu el telenotícies sobre la part catalana es que és el grup de parlants més gran d'Europa si ho comparem amb altres llengües ja que hi ha milions. Això és positiu. Després compara l'equip català amb els altres, els Raetians, que són només milers. I Això és negatiu. Diu que els catalans han perdut, tot i ser milions.

Proposo un entrenament estil Rocky III als Pirineus per l'any vinent per guanyar i anar a finals. Amb el Camps cantant els segadors.

Un nou seguidor.

Anònim ha dit...

Molt bé nois! Tot i les derrotes i la destrossa física que porteu a sobre veig que l'ànim no defalleix.
De tota manera, valorar l'oferta d'una fisio per properes competicions seria força recomanable.