dijous, 5 de juny del 2008

Ribera la torna a liar

Els jugadors i aficionats (en Pedro) de Catalunya Endavant s'han desplaçat a Tavanasa per animar Occitània en el partit de quarts contra els tirolesos del sud (Itàlia). Aquests últims s'han acabat imposant (2-0) en un matx marcat per una polèmica actuació arbitral que ha tret de polleguera els jugadors occitans i també a nosaltres, que érem els seus seguidors. A la primera part en Ferran Baiot ja ha hagut d'explicar-li en persona a un aprenent de jutge de línia com s'aixeca el banderí. L'àrbitre s'ha passat tot el partit xiulant faltes contra els occitants i mostrant-los targetes per accions molt més innocents que les dels tirolesos, un equip molt dur. En la segona part la situació ha esdevingut insostenible quan els italians han fet el 2-0 en un clar fora de joc. La indignació dels catalans i els occitans ha esclatat de forma incontrolable. El president de Catalunya Endavant, Carles Ribera, amb barratina al cap, ha saltat al camp enfurismat i s'ha dirigit cap a l'àrbitre mostrant-li ostentiblement les ulleres que li havia cedit Jordi Taulats per a l'ocasió. Per evitar que l'incident anés a més un dels nostres jugadors, en Toni Borés, ha retirat Ribera de la gespa, tot i que tot el camp li ha donat la raó en un gest tan valent. L'àrbitre s'ha retirat un moment al vestidor per informar de l'incident. Després ha continuat xiulant descaradament a favor dels tirolesos i fins i tot ha expulsat un occità. Què hi farem? Al final els catalans i els occitans s'han abraçat al mig del camp i han acabat la festa de nit cantant, ballant i bevent.

Salut i gràcies a tots pel vostre suport.

PD: Hi ha una fotografia de l'incident, que de moment el protagonista en qüestió es nega a fer pública.

7 comentaris:

Magi ha dit...

A aquest pas acabareu tots lesionats sense necessitat de jugar...
Volem veure la foto de l'incident! La censura fa temps que es va acabar en aquest país....
Per cert, estaria bé que penjeu una foto del vostre aficionat número 1 (Pedro)

Anònim ha dit...

L'afició RECLAMA veure la foto!!! En Ribera ha de veure que es deu als seguidors!!!!

Anònim ha dit...

Que bo, je,je,je!!! Jo també reclamo veure la foto, tot i que seria molt millor tenir les imatges en vídeo!

Punsito ha dit...

El seguiment puntual de les vostres proeses ha estat tota una experiència. Enmig de la feina m'havia d'aguantar el riure perquè no em preguntessin què feia. Felicitats a tots pel vostre sentit de l'humor i lleialtat cap als vostres amics occitans. Em sembla que aviat arribarà la proposta d'agermanament amb el poble occità no?
Bé, aprofiteu ara per descansar una mica, visitar algun altre "llac" i gaudir d'aquests moments que dilluns sant tornem-hi! De tota manera, tinc la sensació que aquesta experiència us ha fet més grans, i a partir d'ara ja res tornarà a ser el mateix. Tot serà millor... Petons a tots!
Per cert, jo també reclamo la foto d'en Carles amb la barretina

miquel fuentes ha dit...

Aquest, en Ribera, sempre ha estat un hooligan. Que es tranquilitzi.

tireta ha dit...

Vinga Carles! Perquè no ens vols ensenyar la foto? Pitxor que en Josmar amb la seva barretina no serà! o si...?

Robert Carmona ha dit...

Els incondicionals d'aquest blog exigim que no se'ns oculti informació. Fora la Censura!!! Volem les fotos de'n Ribera ja!!! I, si pot ser, un video. L'afició s'ho mereix.